Børne- og juniortræning

I klubben har vi omkring 30-40 børn og juniorer, der hver torsdag aften boltrer sig på væggene og har det sjovt. De får en struktureret træning en gang om ugen (torsdag), men alle børn der er medlemmer kan også klatre indenfor de normale åbningstider, dog altid ifølge en voksen.

Det er Steen Jensen der står som ansvarlig for børne-og juniortræning. Ved juniortræningen er Magnus Overgaard hjælpetræner, og såfremt Steen ikke kan være til stede, træneren på aftenen.

Børneklatring:

Vores børnehold er for børn ml. 5-10 år. Træningen foregår hver torsdag fra 17:00-18:30.
Træningen består af let opvarmning/leg samt øvelser på både højvæggene og i boulderen. De bliver hurtigt dygtige til at klatre.
Alle børn skal have en voksen med til hver træning, der skal tage sikringskursus 1 (K1). Den voksne behøver ikke at være medlem af klubben for at tage sikringskurset – men kan i stedet tage det på barnets vegne. Under træningen hjælper alle voksne med at sikre. Nogle gange sikrer man et andet barn end sit eget, og det har vist sig at være godt for både børn og voksne

Vi oplever en dejlig positiv tilgang af børn og juniorer der gerne vil gå til klatring i ØJKK, og det er vi naturligvis rigtig glade for.
Vil dit barn gerne træne på torsdagsholdet skal du først indmelde barnet og betale kontingent og efterfølgende tilmelde barnet til ‘børneklatring’. Du tilmelder dit barn via klubmodul her.

Juniorklatring:

Man kan rykke op på juniorholdet fra omkring 10 år og kan begynde at sikre selv, og indtil ca. 15 år eller når deltagelse ikke længere ønskes (officielt til man er 18 år).
Træningen foregår hver torsdag fra kl. 18:30-20:00+

Når man starter som junior, skal man have et sikringskursus (K1) og behøver ikke at have en forælder med til træningen ligesom på børneholdet.
OBS!! Vores børne- og juniorhold er meget populære og er i øjeblikket booket ud. Vi har en venteliste – mail til info@ojkk.dk, hvis dit barn gerne vil skrives op.

Billeder til Facebook

Til vores events i klubben lægger vi jævnligt billeder op på vores facebookgruppe så vi kan dele det sjov vi har. Lad os gerne vide om du eller dine børn ikke ønsker at blive lagt på facebook. Vi tagger ingen.