Børne- og juniortræning

I klubben har vi omkring 60-70 børn og juniorer, der hver torsdag aften boltrer sig på væggene og har det mega sjovt. De får en struktureret træning en gang om ugen (torsdag), men alle børn (som er medlem), kan også klatre indenfor de normale åbningstider – dog altid ifølge en voksen.

Det er Hans-Henrik Kivsmose, der står som den ansvarlige for børne -og juniortræningen, og Magnus Overgaard er medansvarlig. 

Begge vores hold er meget populære og er derfor ofte booket helt ud ud. Såfremt holdet er fyldt kan dit barn skrives på en venteliste. Skriv da en mail til info@ojkk.dk, hvis dette ønskes.

 

Børneklatring

Vores børnehold er for børn mellem cirka 5-10 år. Træningen foregår hver torsdag fra 17:00-18:25.
Træningen består af let opvarmning/leg samt øvelser på både højvæg og i boulderen. De bliver hurtigt dygtige til at klatre.
Alle børn skal have en voksen med til hver træning, der skal tage sikringskursus 1 (K1). Den voksne behøver ikke at være medlem af klubben for at tage sikringskurset – man kan tage det på barnets vegne. Under træningen hjælper alle voksne med at sikre. Nogle gange sikrer man et andet barn end sit eget, og det har vist sig at være godt for både børn og voksne.

Vi oplever en dejlig positiv tilgang af børn og juniorer, der gerne vil gå til klatring i ØJKK, og det er vi naturligvis rigtig glade for.
Vil dit barn gerne træne om torsdagen, så skal du først indmelde barnet og betale kontingent og så efterfølgende tilmelde barnet til holdet. Du tilmelder dit barn til holdet via klubmodul her.

 

Juniorklatring

Man kan rykke op på juniorholdet fra omkring 10 år og fortsætte frem til man bliver 18 år. Træningen foregår hver torsdag fra kl. 18:30-20:00+

På juniorholdet undervises juniorerne i at sikre, så de skal altså ikke deltage på et sikringskursus (K1) forinden – det lærer de på holdet. Det er derfor heller ikke nødvendigt for forældre at være til stede i klubben samtidig med træningen (som ellers er tilfældet på børneholdet). Man skal selvfølgelig være velkommen til det alligevel, men så skal man også forvente at blive brugt engang i mellem som en aktiv del af træningen i form af lidt simpel hjælp.

Du kan finde holdet på klubmodul her.

 

Billeder til Facebook

Til vores events i klubben lægger vi jævnligt billeder op på vores facebookgruppe så vi kan dele det sjov vi har. Lad os gerne vide om du eller dine børn ikke ønsker at blive lagt på Facebook. Vi tagger ingen.