Sponsorer

Østjysk Klatreklub er en ambitiøs og velfungerende forening, som primært bliver holdt i gang ved hjælp af frivilligt arbejde. Men hvis klubben skal udvikle sig på længere sigt, og vi vil gøre os forhåbninger om at nå vores mål om at blive regionens største/bedste klatreklub, har vi brug for hjælp fra erhvervslivet.

Vi betragter derfor et sponsorat som et samarbejde. Sponsorater hjælper os med at fremme vores forening og sport. Vi vil derfor gerne tilbyde alle sponsorater det samme, med de midler vi har til rådighed, herunder reklame og PR samarbejde.

Vi søger derfor efter sponsorer der ønsker at støtte klubben og sporten.

Østjysk Klatreklub har en bred brugergruppe og kommer ud til mange steder i Danmark og giver en god eksponering af jeres firma. Vi tilbyder bla. reklame på 11 meter høje klatrevæge, og vores flyers der bliver delt rundt i relevante steder i Horsens og omegn. Endvidere har vi mulighed for at reklamere på vores hjemmeside, sponsorvæg, samt på vores klubtøj der bliver brugt under konkurrencer og offentlige events (rundt om i landet), hvor Østjysk Klatreklub er til stede.

Såfremt i har lyst til at være en del af Østjysk Klatreklub og kunne tænke jer at sponsorere klubben, så kontakt venligst formand Mikael Noe på info@ojkk.dk eller på 61145595.

Sponsorer af Østjysk Klatreklub:

Sponsorer til boulderprojectet (udviddelse af boulderen):