Dansk

Velkommen! 

I dette dokument kan du læse en masse om, hvordan det er at være medlem af ØJKK, hvordan klubben fungerer, samt hvordan du kommer bedst i gang. Al info står som FAQ – Frequently Asked Questions.

Frequently Asked Questions

Most frequent questions and answers

Hvad er det der "Ny i klatring"?

Ny i Klatring er en event for alle dem, der er nysgerrige på, hvad klatring er for en sport og om det mon er noget for dem. Det er den måde, man starter i klubben på, hvis man ingen erfaring har med klatring. På denne aften prøver man at klatre på reb og i boulderen og, man får en masse information om klubben, faciliteterne, udstyr og klatring generelt.

Kan jeg ikke bare dukke op og prøve at klatre uden af være medlem?

Nej, det kan du desværre ikke. Vi har brug for, at alle der klatrer også har styr på sikkerheden. Derfor skal du tilmelde dig ’Ny i Klatring’ eventen. Du kan dog godt være gæst i klubben – men KUN hvis du har en ven/veninde der er din vært og som er ansvarlig for dig, eller hvis du direkte har haft kontakt og aftalt andet med en instruktør. Det koster 60 kr. at være gæst – uanset om du har dine egne sko/sele eller skal låne klubbens, er det samme pris.

Hvordan bliver jeg medlem af klubben?

Du indmelder dig via hjemmesiden her (ojkk.dk) og klikker på fanen i hovedbjælken “Klubmodul”. Her opret du en personlig profil og betaler for indmeldelsen. Herefter downloader du app’en “Klubmodul”. Dette viser du til en nøglevagt eller instruktør, første gang du er i klubben.

jeg har prøvet at klatre tidligere - Behøver jeg så at komme på "Ny i klatring" før jeg bliver medlem?

Hvis du allerede har klatret tidligere i en forlystelsespark, på en ferie, til åbent hus eller i en anden klub og bare brænder for klatring, så behøver du det ikke. Alligevel kunne det dog være en god idé, da du får en hel masse information til Ny i klatring, og du har også mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, du sklúlle have.
Hvis du beslutter, at det er klatring du altså vil, så husk lige at indmelde dig som medlem, inden du kommer i klubben 🙂 

K1 er nødvendigt for at måtte sikre og bør tages, så du kan bidrage til andres klatring.

How can I edit smart objects ?

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation

Is the font free ?

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur